skip to Main Content

Després d’anys d’exercir com a advocada penalista en coneguts despatxos de la ciutat, decidim emprendre un projecte propi de despatx.

És el nostre interès primordial poder oferir un assessorament jurídic de qualitat, treballant amb passió i sempre al costat del client, dedicant-li tota l’atenció que es mereix, per tal que el servei sigui al més proper possible.

La nostra trajectòria professional avala l’experiència en tot tipus de procediments penals, tant si versen sobre delictes de l’anomenat dret penal nuclear, com sobre delictes de dret penal econòmic.

Creiem en una advocacia humana, professional, rigorosa i honesta. Al nostre entendre, aquest ofici ha de perseguir l’excel·lència a tots els nivells.

Això inclou, entre d’altres objectius, estar en contacte amb el món acadèmic, per exigir-nos coneixements actualitzats, així com oferir un servei plurilingüe, de tal manera que el client pugui ser atès en la llengua que li és pròpia o propera.

Berta Armengol Freixes · CV

  • Professora associada del Departament de Dret Penal i Criminologia de la Universitat de Barcelona des de 2016.
  • Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2008-2012).
  • Màster en Dret Penal i Ciències Penals impartit per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Barcelona (2013-2014).
  • Màster en Estudis Jurídics Avançats, tesina “Dret a l’autodeterminació informativa i noves tècniques d’investigació: cas assetjament al Parlament de Catalunya” (2014-2016).
  • Curs sobre qüestions actuals del Dret Penal de la Universitat de Buenos Aires (juliol 2014).
  • Cursos d’especialització impartits per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona sobre dret processal penal en els delictes contra la Hisenda Pública, dret penitenciari, violència domèstica, recursos de casació i apel·lació, el Tribunal Europeu de Drets Humans, responsabilitat civil al procés penal o jurisprudència sobre el dret al secret de les comunicacions (2012-2019).
  • Primer premi ex aequo del Premi Memorial Pedro Martín García, gener 2018, “El artículo 324 LECrim, tras la Ley 41/2015 de 5 de octubre: confrontación con los derechos y principios básicos del proceso penal”.
  • Publicació a la Revista Jurídica de Catalunya, Doctrina número 4-2018, “Una visió crítica dels terminis de la instrucció penal a la vista dels drets i principis bàsics del procés penal”.
  • Participació com a ponent al II Seminari Internacional d’Exalumnes del Màster en Dret Penal i Ciències Penals “Procés penal i teoria del delicte”, ponència “Revisió del rol de la víctima en el procés penal espanyol”, juliol 2016.
Back To Top